Aanbieding! AutoCAD LT Bekijk groter

AutoCAD LT - Single User

Nieuw product

Leg ontwerpconcepten vast met AutoCAD LT® concept- en detailleringssoftware en creëer nauwkeurige technische tekeningen in 2D die u gemakkelijker kunt bewerken, hergebruiken en delen.

 

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

292,50 €

-97,50 €

390,00 €

Meer informatie

PRODUCTOMSCHRIJVING

AutoCAD LT software voor 2D-concepten en -detailleringen

Leg ontwerpconcepten vast met AutoCAD LT® concept- en detailleringssoftware en creëer nauwkeurige technische tekeningen in 2D die u gemakkelijker kunt bewerken, hergebruiken en delen. Dankzij de Windows- en Mac-versies kunt u documentatie creëren op het platform van uw keuze. Documenteer ideeën met behulp van een uitgebreide reeks 2D CAD detaillering- en concepttools. Werk samen met anderen en gebruik de originele DWG™-technologie in AutoCAD LT voor bestandsdeling en samenwerking. Verhoog uw productiviteit met software die gemaakt is voor efficiënte ontwerpdocumentatie.

Tekenhulpmiddelen
Gebruik standaardvormen als lijnen, polygonen, bogen, cirkels en ellipsen om eenvoudige of complexe 2D-tekeningen te maken.

Objecten wijzigen
Wijzig bestaande geometrie met commando’s als rekken, schalen en draaien. Creëer nieuwe objecten en maak gebruik van kopieer, offset en spiegel commando’s.

Tekeningen van aantekeningen voorzien
Maak uw tekeningen compleet met aantekeningen in de vorm van tekst, afmetingen en arceringen.

DWG-bestandstype

Sla tekeningbestanden op en deel ze en vertrouw op de integriteit en betrouwbaarheid van uw gegevens dankzij de DWG™-technologie.

Publiceer, plot en deel
Creëer een multisheet DWF™-, DWFx-, PDF-bestand of creëer een papieren tekenset. Bekijk, bewerk en werk samen met AutoCAD WS.

Voor meer info klik hier.

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.

support