AutoCAD® Inventor LT Suite Bekijk groter

AutoCAD® Inventor LT Suite - Single User

Nieuw product

Autodesk® AutoCAD LT® en Inventor LT® worden samen aangeboden in één pakket. De software helpt u om accurate digitale prototypes te creëren waarmee producten sneller op de markt kunnen worden gebracht. 

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

565,00 €

Meer informatie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Autodesk® AutoCAD® Inventor LT® Suite introduceert buitengewone features die voor de gebruiker de poort openen naar de wereld van Digital Prototyping.

De software helpt u om accurate digitale prototypes te creëren waarmee producten sneller en tegen lagere kosten op de markt kunnen worden gebracht. Autodesk® AutoCAD® Inventor LT® Suite geeft een nieuwe betekenis aan het principe “gebruikersgemak” met een revolutionaire methode voor 3D part-modelleren.
 

Digital Prototyping stelt u in staat om uw klanten nog beter te bedienen. De Autodesk® AutoCAD® Inventor LT® Suite maakt het voor AutoCAD® gebruikers eenvoudiger om de voordelen van Digital Prototyping te benutten, door bestaande AutoCAD® tekeningen te gebruiken. Start nu met de voordelen van 3D.

De Autodesk® AutoCAD® Inventor LT® Suite omvat volgende softwareoplossingen:

- Autodesk® AutoCAD LT®  
- Autodesk® Inventor LT®

Hieronder vindt u vijf redenen om over te stappen naar Autodesk® AutoCAD® Inventor LT® Suite:

  1. Onderdelen sneller en beter ontwerpen in 3D
  2. Creëer en update DWG-tekeningen sneller
  3. Deel 3D-gegevens met klanten en leveranciers
  4. Hergebruik uw DWG-gegevens om te beginnen met het ontwerpen in 3D
  5. Verhoog uw 2D-productiviteit met de nieuwste versie van Autodesk® AutoCAD LT®

voor meer info, klik hier

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.

support