Aanbieding! AutoCAD LT for Mac - Single User Bekijk groter

AutoCAD LT for Mac - Single User

Nieuw product

Leg ontwerpconcepten vast met AutoCAD LT for Mac® concept- en detailleringssoftware en creëer nauwkeurige technische tekeningen in 2D die u gemakkelijker kunt bewerken, hergebruiken en delen.

 

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

292,50 €

-97,50 €

390,00 €

Meer informatie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Autodesk® AutoCAD LT® for Mac is een krachtige tool voor 2D CAD-ontwerp. Het programma biedt de populairste functionaliteit van de Windows-versie van Autodesk® AutoCAD LT®, maar heeft een speciale interface en functieset voor Mac.
 
 
Autodesk® AutoCAD LT® for Mac ondersteunt de Retina-schermen van de 13- en 15-inch MacBook Pro en biedt daarnaast synchronisatie met het cloud-platform Autodesk 360. 
 
De Mac-versie maakt het nog eenvoudiger voor bedrijven en studenten om tekeningen en ontwerpen te maken op hun favoriete platform. Ze hoeven hiervoor niet in te boeten aan belangrijke functies die vitaal zijn in de hedendaagse ontwerp-workflows. Gebruikers kunnen naadloos samenwerken en hun werk uitwisselen met gebruikers van de Windows-versie van de software. 

Voordelen Autodesk® AutoCAD LT® for Mac

  • AutoCAD LT for Mac sluit naadloos aan op andere Autodesk producten die onder Windows draaien, zoals Autodesk AutoCAD (LT) voor Windows, waardoor u eenvoudig kunt samenwerken met collega’s en geen data meer hoeft te converteren.
     
  • AutoCAD LT voor Mac maakt volledig gebruik van Mac OS X. De intuïtieve, grafische gebruikersinterface maakt het eenvoudiger om uw ideeën tot leven te brengen. Profiteer van de vertrouwde Mac-omgeving terwijl u tekent met behulp van de bediening die werkt zoals je verwacht. Pan en zoom met Multi-Touch en vindt uw ontwerpen snel dankzij grafische weergave van uw bestanden in Cover Flow.
     
  • Net als voor de PC werkt ook AutoCAD LT voor Mac met DWG-bestanden. Deel bestanden met klanten, leveranciers en partners over de gehele wereld, ongeacht het platform (PC of Mac). Win ontwerptijd en verhoog productiviteit door het vermijden van conversieprogramma's en uren verspilde tijd aan het opruimen van geconverteerde data. Dankzij 100% DWG-compatibiliteit kunt u ook bestanden openen die in oudere AutoCAD versies zijn gemaakt

 


 


Optimaliseren

Verbeter uw efficiëntie door AutoCAD LT for Mac op uw eigen manier te laten werken met een grote variëteit aan mogelijkheden om de gebruikersinterface aan te passen. Standaardiseer tekeningen en bespaar tijd. Maak uw tekeningen eenduidig door gebruik van blocks, waaraan dynamische eigenschappen kunnen worden toegevoegd. Het is in AutoCAD LT voor Mac eenvoudig om vaak gebruikte gegevens zoals symbolen, arceringen en commando’s met de tool palettes te hergebruiken.


Features

• Dynamische blokken. Mac-gebruikers kunnen dynamische blokken aanmaken en wijzigen — een functie die voordien alleen beschikbaar was voor Windows-gebruikers. Deze functie laat hen toe om één blok in te voegen en de vorm, grootte en eigenschappen te wijzigen in plaats van meerdere statische blokken in te voegen.

• Laagstatussen. Mac-gebruikers kunnen de instellingen van lagen opslaan als laagstatussen. Deze bevatten informatie over kleur en lijntype en of de laag zichtbaar, bevroren of geblokkeerd is. Vóór versie 2015 kregen Mac-gebruikers geen informatie te zien over de laagstatussen die Windows-collega's in de tekening hadden opgeslagen.

• Datalinks. Gebruikers die een tabel willen linken aan een Microsoft Excel-bestand kunnen de nieuwe datalink-functie gebruiken. Hierdoor wordt hun tabel automatisch aangepast wanneer het externe bestand wijzigt. Deze functie is bijzonder handig voor het beheer van grote hoeveelheden informatie, zoals materialen en leidingen.

• Quick Select. De Quick Select tool laat gebruikers toe om snel objecten te selecteren op basis van opzoekcriteria. Hierdoor kunnen gebruikers precies selecteren wat ze nodig hebben in hun tekening. De Quick Select tool bevat ook een “preview” optie zodat gebruikers kunnen zien wat het resultaat zal zijn alvorens de selectie te bevestigen.


Mobile Apps

AutoCAD mobile en andere mobiele applicatiesmaken online bewerken, delen en samenwerken mogelijk. Via AutoCAD mobile  hebt u altijd en overal toegang tot uw ontwerpen middels webbrowser of mobiel apparaat (iPhone, Android, etc).

 

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.