AutoCAD Revit LT Suite Bekijk groter

AutoCAD Revit LT Suite - Single User

Nieuw product

Autodesk ® Revit LT ™ en Autodesk ® AutoCAD LT ™ -software samengevoegd in één pakket. De LT-edities van de belangrijkste BIM-software en het allerbeste CAD-tekenprogramma zorgen voor een efficiënte manier van werken.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

615,00 €

Meer informatie

PRODUCTBESCHRIJVING

Autodesk® AutoCAD® Revit LT™ Suite biedt u de intuïtieve 3D Building Information Modeling (BIM) tools van Autodesk® Revit LT™, aangevuld met de vertrouwde tools van Autodesk® AutoCAD LT®  software.

Het pakket is ontworpen voor architecten, ontwerpers en bouwprofessionals die tweedimensionaal werken en die de overstap willen maken naar Building Information Modeling (BIM).

Maak de overgang naar BIM met behulp van geïntegreerde leermiddelen en een vereenvoudigde gebruikersinterface.

Enkele voordelen van Revit LT™ zijn:

Efficiënter werk met een enkel, gecoördineerd model
Gebruikers kunnen gelijktijdig aan het ontwerp en de documentatie van bouwprojecten werken. Autodesk® Revit LT™ voert automatisch iteratieve handelingen uit binnen het documentatieproces. Daardoor is de consistentie binnen het ontwerp gewaarborgd, is de coördinatie rond de tekeningen eenduidiger en wordt het aantal fouten gereduceerd.

 
Ontwerp en visualisatie in 3D
Met Autodesk® AutoCAD® Revit LT™ kan de gebruiker zijn ontwerpen in een virtuele omgeving bekijken, waardoor hij beter inzicht krijgt in het gebouw en hij zijn ideeën beter kan communiceren aan zijn opdrachtgevers.

 
Fotorealistische renderings in de cloud
Gebruikers van Revit LT™ die tevens een Autodesk® abonnement hebben, kunnen hun designs rechtstreeks in de cloud renderen, vanuit de Revit LT™-interface. Het resultaat: fotorealistische visualisaties, zonder dat rekenkracht van de eigen pc aangesproken dient te worden.

 

Ontwerpen uitwisselen in DWG- of RVT-bestandsformaat
Uitwisselen van data met andere teamleden is kinderspel dankzij de Autodesk® Revit LT™-applicaties.

 

Autodesk® AutoCAD® Revit LT™ Suite bevat de volgende software-oplossingen:
- Autodesk® Revit LT™
- Autodesk® AutoCAD LT®
 

Autodesk Revit LT Localiser

Hebt u reeds een Autodesk Revit LT? Met deze gratis Localiser verrijkt u de Revit LT-omgeving met bouwkundige Nederlandse en/of Belgische bouwcomponenten zodat u een volledige oplossing hebt om projecten uit te voeren volgens de Nederlandse of Belgische standaarden.

Meer informatie vindt u hier.

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.

support