Revit LT Bekijk groter

Revit LT - Single User

Nieuw product

Autodesk ® Revit LT ™-software biedt een intuïtieve 3D-Building Information Modeling (BIM) applicatie. Werk binnen een gecoördineerd, 3D-model-gebaseerde omgeving die automatisch wordt bijgewerkt in uw ontwerp.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

500,00 €

Meer informatie

PRODUCTOMSCHRIJVING

Autodesk ® Revit LT ™-software biedt een intuïtieve 3D-Building Information Modeling (BIM) applicatie die helpt bij het bekomen van hogere kwaliteit, nauwkeurigere ontwerpen en documentatie. Werk binnen een gecoördineerd, 3D-model-gebaseerde omgeving die automatisch wordt bijgewerkt in uw ontwerp wanneer wijzigingen worden aangebracht. De overgang naar BIM was nog nooit zo klein, met behulp van geïntegreerde leermiddelen en een vereenvoudigde gebruikersinterface. Help voldoen aan de behoeften van de klant door het uitwisselen van ontwerpen met belanghebbenden met behulp van andere software op basis van de Autodesk ® Revit ® of AutoCAD ®-platformen. Met Autodesk ® Subscription heeft u tevens toegang tot geïntegreerde, cloud-gebaseerde diensten om bijna-fotorealistische renderings te produceren.

Voor meer info klik hier.

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.

support