AutoCAD Bekijk groter

AutoCAD - Single User

Nieuw product

Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige en flexibele functies van AutoCAD® software. Maximaliseer de productiviteit met krachtige tools voor ontwerpaggregatie en -documentatie.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

1 715,00 €

Meer informatie

PRODUCTBESCHRIJVING

Krachtige, flexibele 2D & 3D ontwerpsoftware

Ontwerp en geef vorm aan de wereld om u heen met de krachtige en flexibele functies van AutoCAD® software, één van de marktleidende 2D en 3D CAD-ontwerp software. Maximaliseer de productiviteit met krachtige tools voor ontwerpaggregatie en -documentatie en het verbinden en stroomlijnen van uw ontwerp- en documentatieworkflows. AutoCAD 2019 is verkrijgbaar op Windows® en Mac® OS.

AutoCAD 2019® is nu inclusief alle nodige toolsets.

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.

support