BIM 360 Team Bekijk groter

BIM 360 Team

Nieuw product

Autodesk ® BIM 360 Team™-software zorgt voor meer efficiënte communicatie tussen architecten, ingenieurs en alle stakeholders van een project, in één centrale ruimte.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

105,00 €

Meer informatie

PRODUCTBESCHRIJVING

Samenwerken en  ontwerpen voor professionals in Architecture & Engineering

Ontdek nu de cloud-gebaseerde collaboration tool voor AEC ontwerpteams; BIM 360 Team zorgt voor meer efficiënte communicatie tussen architecten, ingenieurs en alle stakeholders van een project, in één centrale ruimte. Gebruikers kunnen meer dan 100 2D en 3D bestanden bekijken, delen en beoordelen vanaf elk (mobiel) apparaat en vanuit elke web browser. Login en maak een account aan op http://team.bim360.com.

Voordelen BIM 360 Team:

  •         Werk overal en altijd samen aan je project met het hele team.
  •         Maak snelle, meer efficiënte beslissingen.
  •         Deel en bekijk modellen meteen ter plaatse, vanaf elk apparaat. 
  •         Vind de meest recente versie van documenten en bestanden meteen terug.
  •         Bekijk de vorige versies van je bestanden en krijg een overzicht van het verloop van het project.

Voor meer info klik hier.

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.

support