A360 Collaboration For Revit Bekijk groter

A360 Collaboration For Revit

Nieuw product

Werkt u wel eens met Autodesk® Revit®Abonneer op Autodesk Collaboration for Revit en geef teamleden van verschillende disciplines en firma's wereldwijd toegang tot gecentraliseerde Revit-modellen.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook GRATIS hulp bij installatie. Heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze experten via support@i-theses.com.

Meer details

870,00 €

Meer informatie

Werkt u wel eens met Autodesk® Revit®Abonneer op Autodesk Collaboration for Revit en geef teamleden van verschillende disciplines en firma's wereldwijd toegang tot gecentraliseerde Revit-modellen. Breid uw onderzoek verder uit en neem deel aan meer projecten en partnerships. Uw Revit-projectteams moeten niet op dezelfde locatie zijn om efficiënt te kunnen samenwerken en u kunt besparen op kostelijke, ingewikkelde IT-oplossingen om modellen te delen.

Voor meer info klik hier

ONZE SUPPORTAFDELING STAAT STEEDS VOOR U KLAAR...

Het gebeurt wel eens dat u vastzit in uw project of op problemen botst met uw CAD software tijdens het werken aan uw project. U wil dan zo snel mogelijk geholpen worden zodat u meteen terug kan verderwerken. Time is money... 

Onze permanente helpdesk met hoog opgeleide Application Consultants met jarenlange ervaring en expertise helpen u meteen verder. Met een helpdeskcontract (vast of via een afpuntsysteem) kan u steeds bij ons terecht met al uw technische vragen. Voor elke branche hebben wij gespecialiseerde Application Consultants. Onze supportafdeling is ISO 9001:2008 gecertificeerd en maakt gebruik van de cross-technologie om uw scherm van op afstand over te nemen.